Partneři
Kotva
Mapa webu
A
A
A

Autoškola


Jak začít ?               fc 

 

 

 1) vyplnění přihlášky a posudku o zdravotní způsobilosti

-  přihlášku je možné si stáhnout a vytisknout (pdf) (nutno na jeden list oboustranně) nebo si ji můžete v úředních hodinách vyzvednout u nás v autoškole.
- k vyplněné přihlášce si stáhněte a vytiskněte Posudek o zdravotní způsobilosti k řízení motorových vozidel (pdf) , který Vám potvrdí obvodní praktický lékař. S těmito vyplněnými tiskopisy se dostavte na zahájení kurzu. 

-  pro řidiče, kterým bylo  řidičské oprávnění odebráno (byl jim udělen zákaz řízení motorových vozidel) a nyní žádají o jeho navrácení je možné si stáhnout a vytisknout žádost zde(pdf) (nutno vytisknout na jeden list oboustranně),                                            
-  pro řidiče, kterým bylo řidičské oprávnění odebráno dle bodového systému (dosáhli plného počtu 12 bodů)  je ke stažení a vytištění žádost o navrácení řidičského oprávnění zde(pdf) (nutno vytisknout na jeden list oboustranně) + dodat aktuální výpis z karty řidiče a další dokumenty, které Vám rádi sdělíme po telefonu.      

 

2) zahájení

-  s výše uvedenými doklady se dostavte v úředních hodinách do objektu naší autoškoly Liškova 502, Litoměřice nebo nás kontaktujte telefonicky 721 230 555

 

 3) platba

-  platba kurzovného je možná na splátky bez navýšení. Platba může být prováděna v hotovosti v průběhu kurzu, nebo převodním příkazem na účet naší autoškoly, který Vám na požádání sdělíme. (jako variabilní symbol uveďte rodné číslo bez čísla za lomítkem). 
 

4) další výhody

-  učebnice Vám zapůjčíme zdarma. 
-  moderně vybavená učebna
-  internet na učebnách , PC s LCD monitory , výuka pomocí velkoplošné dataprojekce.
 
Těšíme se na Vaší návštěvu.



      Používáme kvalitní výukové programy a učebnice od firmy Schroter